Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

perjantai 7. joulukuuta 2012

Cape Point eli Hyväntoivonniemi marraskuussa



Meillä kävi amerikkalaisia vieraita marraskuussa ja ajelimme heidän kanssaan Hyväntoivonniemelle. Matkalla pysähdyimme Muizenbergin rannalla ja palasimme pitkin Chapman's Peakin vuoristotietä. Vieraamme olivat hyvin tyytyväisiä matkaan ja lähettivät kiitokseksi tämän hauskan kuvan, jossa nousemme Cape Pointin majakalle upeita maisemia ihastelemaan. Oli kuuma päivä, mutta niin on ollut joka kerta, kun olen käynyt Hyväntoivonniemellä. Aina kiipeäminen palkitaan kuitenkin huikaisevan kauniilla näköaloilla.



2 kommenttia:

  1. Moi! Olen lähdössä vapaaehtoiseksi Worcesteriin nyt tammikuussa. Minulla on viikonloppuisin vapaata jolloin ajattelin käydä katselemassa eri nähtävyyksiä niin paljon kuin mahdollista. Onko sinulla näin suomalaisena mitään vinkkejä esimerkiksi matkustamiseen liittyen? Mitkä nähtävyydet mielestäsi kannattaisi käydä katsomassa?

    VastaaPoista
  2. Hei, tervetuloa etelään! Tuossa vasemmassa sivupalkissa on kohta Kapkaupunki info, jonka alle olen koonnut matkailusivuja. Matkaoppaat kertovat oikein hyvin, missä täällä kannattaa käydä. Pöytävuori, keskusta, viinitilat ja Hyväntoivonniemi ovat ihan ehdottomat kohteet. Muizenbergin rannalla kannattaa käydä ja ajella punaisilla turistibusseilla Kirstenboschin kasvitieteelliseen puutarhaan. Liity myös Facebook-ryhmiin Kapin suomalaiset ja Suomalaiset Etelä-Afrikassa. Ja varaudu tuuleen ja helteeseen! Worcesterin vuoret on kauniit!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.