Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

perjantai 21. joulukuuta 2012

Rickety Bridge -viinitilalla Franschhoekissa

Tänään lähdimme aikaisin aamulla ajelemaan kohti Franschhoekia. Minä en ole käynyt viinitiloilla pariin kuukauteen ja teki mieli nähdä viinialueen kaunista, vihreää maisemaa. Oli hyvä lähteä liikkeelle aikaisin, koska lämpötila nousi aivan ennusteen mukaisesti 38 asteeseen!

Päätimme vierailla Rickety Bridge -tilalla, joka on juuri ennen Franschhoekin keskustaa. Heidän viinejään ei voi ostaa mistään täällä Kapkaupungissa vaan he myyvät vain ravintoloille ja hotelleille. Tilalla viinejä voi kyllä maistella ja ostaa. Rickety Bridgen historia ulottuu 1600-luvun lopulle, vaikka virallisesti tämä osa tilaa on perustettu 1700-luvulla. Heillä on kaunis Cape Dutch -tyylinen vanha rakennus ja uudempia rakennuksia, joissa on kellari ja ravintola. Mukaan lähti pullo Savignon Blancia.















Ajelimme vielä Franschhoekiin aamiaiselle ja ihailimme laventelipeltoja, jotka kukkivat violetteina. Söin herkullisen kaneli-sitruuna-lätyn Franschhoek's Famous Pancake Housessa. Teimme vielä mutkan Stellenboschiin ja kiertelimme siellä katselemassa rakennuksia, kauppoja ja ihmisiä. Mukava hellepäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.