Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

tiistai 9. elokuuta 2011

Vati Kleinmondista


Kävimme viikonloppuna tähyilemässä valaita Hermanuksessa, tunnin ajomatkan päässä Kapista. Se on maailman paras paikka katsella valaita mantereelta käsin. Näin minulle kerrottiin. Ja näimme kuin näimmekin kaksi Southern right walea kisailemassa. Niiden evät ja pyrstö vilahtivat useaan otteeseen - ja sitten toinen niistä hyppäsi ilmaloikan ja näin sen kokonaan! Upea kokemus.

Matkan varrella kävimme Kleinmondissa sijaitsevassa The Potter's Gallery'ssa ja ostin tämän kauniin, hunajankeltaisen vadin. Hinta oli käsittämättömän halpa R225 eli 23 euroa. Oliivikuviot ja keltainen väri muistuttavat minua Provencesta. Vihreä kynttilä löytyi Hermanuksesta. Ja tuohikoru on tietty suomalainen, siitä ei voi erehtyä. Minulla on ollut tämä koru teini-iästä alkaen. Sisustusesineenä se toimii ehkä vielä paremmin kuin asusteena.
 Lisää Provence-tunnelmaa laventelilla. Ruukku löytyi Hermanuksesta markkinoiden yhteydessä avoinna olevasta sisustusliikkeestä. Kapsissa on välimerellinen ilmasto, joten täällä harrastetaan paljon Provencen ja Toscanan alueen kasveja ja sisustusesineitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.