Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Design Indaba Expo perjantaina

Olipa mukava käydä design-messuilla. Tapasin siellä Cowgirlbluesin mohairasusteiden suunnittelijan Bridget Hendersonin, ja juttelimme luonnonkuitujen hienoista ominaisuuksista. Hänellä on liike Oranjezichtin kaupunginosassa, ja lupasin mennä katsomaan, kuinka hänen huivinsa ja laukkunsa valmistuvat. Olen ennenkin ihaillut tätä Eva-laukkua kuvissa, mutta livenä se oli upeampi kuin luulinkaan. Se ei ole halpa, mutta se on viimeistelty ja omaperäinen.


http://www.cowgirlblues.co.za/

Tässä alla (huono) kuva Cowgirlbluesin messuosastosta ja Bridgetistä.

Mohair oli muutenkin laajasti esillä messuilla. Mohair South Africa -yhdistys oli koonnut yhteen erilaisia kutomiseen, neuleisiin ja mohairiin liittyviä trendejä näyttelyksi. Alla pari kuvaa näyttelystä.
Tietenkään en pystynyt pidättelemään itsäni, vaan ostin kotiinkin kaikenlaista. Ensinnäkin sain pitkään haluamani Consol Solar Jarin eli pienen aurinkokoennolampun, joka maksoi 12 euroa. Se valaisee vain hieman enemmän kuin iso kynttilä, mutta toimii aurinkokennolla. Täydellinen vleille eli maalle, missä ei ole sähköjä. Ekologisuus oli Design Indabassa vahvasti esillä eri tavoin: materiaaleissa, energiankulutuksen kautta ja kierrätettävyytenä.Mantis-kankaat ihastuttivat minua, ja ostin olohuoneen nojatuoliin kullanvärisen tyynyliinan sekä itselleni meikkipussin. www.mantisprints.co.zaMessuilla oli tänä vuonna kuulemma enemmän nuorten suunnittelijoiden muotivaatteita kuin aiemmin. Ihastuin Augustin vaatteisiin ja ostin heiltä kaksinkertaisen nahkavyön. www.august1983.comUusi suosikkini on Spilt Milk, jonka suunnittelija Alma van der Berg tekee hyvin istuvia trikoovaatteita, joissa on kiinnostava leikkaus. Ihastuin tummansiniseen pikkumekkoon. www.spiltmilkcreations.yolasite.com


Ja tästä huonosta kuvasta käy jotenkuten ilmi, miten vyö kiedotaan:

Tapasin messuilla myös kaksi vanhaa, suomalaista ystävääni, joten perjantai oli oikein onnistunut päivä kaikin puolin. Messukeskus oli hieno. Kävin siellä nyt ensi kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.