Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

torstai 29. syyskuuta 2011

Kapin suomalaiset

Olen tavannut suomalaisia. Kyllä se on kuule mukavaa täällä kaukomailla asuessa, kun voi puhua suomea. Ja ihmetellä paikallisten juttuja - hyvässä ja pahassa. Meitä oli keskiviikkona seitsemän naista kahvilla Aladin-kahvilassa, jonka muuten omistaa urheilija Oula Jääskeläinen. Oulakin nähtiin siellä aamukahvia hörppimässä ja jututimme häntäkin. Tyttöjen kanssa olemme aika lailla samanikäisiä, ja elämäntilanne oli myös samantapainen. Moni oli tullut miehen perässä tänne asumaan, ja aika moni oli vasta muuttanut. Mukana oli toki konkareitakin.

Kutsuin tytöt meille seuraavaksi, ja odotan jo innolla, että tutustun paremmin ihmisiin. Yhden suomalaisen naisen kanssa olemme jo käyneet kävelyllä monta kertaa ja leikkipuistossa hänen tyttärensä kanssa. On ollut tosi mukavaa, ettei kaikki tutut ole Martinin kautta tuttujani. Se on tärkeää, että saan omia ystäviä. Heti jo huomasin, että jotkut eteläafrikkalaiset kaverini sopisivat hyvin samaan seuraan suomalaisten kanssa, joten pitää vähän sekoittaa pakkaa ja tutustuttaa heitä toisiinsa.

Facebookissa on muuten ryhmä nimeltä Kapin suomalaiset. Sinne vaan mukaan, jos asut täällä, ja haluat joskus tavata kotimaan väkeä.

Olen saanut muutaman lehtijutunkin kirjoitettavaksi, ja on ollut mukava haastatella ja kirjoittaa pitkästä aikaa. Viihdyn koko ajan vaan paremmin, osaksi varmasti kevään vuoksi. Alkaa lämmetä pikku hiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.