Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Spilt Milkin kanta-asiakasilta

Olen aiemminkin hehkuttanut kapkaupunkilaista suunnittelijaa Alma van den Bergiä, jonka vaatemerkki Spilt Milk on saanut minut pauloihinsa. Reilu viikko sitten osallistuin kanta-asiakasiltaan, jossa Alma esitteli uuden kesämallistonsa (nythän on siis alkukevät täällä). Olen entistä innostuneempi. Design Indabasta ostin jerseyneulemekon ja nyt ostin toisen mekon ja paidan.





Spilt Milkin nettisivuilla voit käydä katsomassa, miltä vaatteet näyttävät vähemmän pyylevien mallityttöjen päällä, ammattilaisten kuvaamina.
http://spiltmilkcreations.yolasite.com/

Alma van den Berg perusti Spilt Milkin vuonna 2004, ja hänen tyylinsä tunnetaan pehmeästi laskeutuvasta, laadukkaasta neulemateriaalista, poimutuksista ja laskoksista ja hyvästä istuvuudesta. Vaatteet tehdään paikallisesti, eivätkä hinnat päätä huimaa. Ensimmäinen ostamani mekko maksoi noin 50 euroa ja kanta-asiakaspäiviltä ostamani vaatteet olivat alennusmyynnissä huippuhalpoja. Tilasin kesämallistosta sinisen jerseyhameen, jota esittelen sitten myöhemmin. Spilt Milkin vaatteita voi tiedustella suoraan tekijältä (yhteystiedot verkkosivuilla) ja niitä voi ostaa mm. Mungo and Jemimasta Long Streetiltä.

Alma on todella mukava ja oli kiinnostavaa nähdä, minkälaisen kanta-asiakkaiden ja ystävien yhteisön hän on rakentanut vaatemerkin ympärille. Sana kulkee suusta suuhun, kuinka ihania vaatteita hän tekee, ja samalla asiakaskunta kasvaa.

3 kommenttia:

  1. Spilt Milk Clothing löytyy myös Facebookista.

    VastaaPoista
  2. Oooh! Ihastuin tooosi paljon jo ainakin kolmeen mekkoon... (Luin tekstistäsi ekalla kerralla, että "miltä vaatteet näyttävät pyylevien mallityttöjen yllä" ja ajattelin, että huhhuh, kylläpä on kovat kriteerit hoikkuudelle, jos toi malli on pyylevä ;))

    VastaaPoista
  3. Facebook-sivulla uuden malliston hinnat on myös euroissa eli ilmeisesti Spilt Milkiä voi tilata ulkomaillekin. Juu, mallityttöjen figuureissa ei ole mitään moitittavaa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.