Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän shoppailukierros

Aamuni alkoi mukavasti jogurtilla ja aprikooseilla ja karhunvatukoilla. Ja tietysti parilla mukillisella vahvaa kahvia. Nyt täällä on todella laaja valikoima hedelmiä ja marjoja kaupoissa. Kaikki tuntuu kypsyvän kovaa vauhtia.


Sitten Martin heitti minut autolla Long Streetille ja tallustelin sitä pitkin näyteikkunoita katsellen. Äkkiä kuulin innostunutta huutoa ja lauma mielenosoittajia ryntäsi Long Streetille huutaen presidentti Zuman vastaisia iskulauseita. Vaikka he hymyilivät ja vaikuttivat innostuneelta, olin varuillani. Poliisi hajoitti mielenosoituksen, ja mellakkapoliisin asussa olevat poliisit häätivät mielenosoittajat pois. Aika hämmentävää, varsinkin kun en tajunnut, mistä oli kyse. Mutta kun kaikki vaikuttivat rauhallisilta, jatkoin minäkin shoppailuani. Long Streetillä on hienoja taloja 1800-luvun lopulta, rinnakkain uusien liikerakennusten kanssa.



Kännyin Longilta Strandille ja sieltä löysin tieni Somerset Roadille. Istahdin Truth-nimiseen kahvilaan espressolle. He paahtavat oman kahvinsa, ja ostin pussillisen kotiinkin. Truth on yksi mikropaahtimoista, joita täällä on monta. Niiden kahvi on vasta paahdettua ja jauhettua - eli yleensä hyvää. Espressoni oli ihana. Truthilla on monta kahvilaa. Se missä minä kävin sijaitsee osoitteessa:
Truth. Coffee Roastery
Prestwich Memorial (orjuuden historialle omistettu tila)
1 Somerset Road
Green Point
Täältä voit lukea heistä lisää: www.truthcoffee.com


Truthista kävelin vielä Cape Quarter -ostoskeskukseen, ja sieltä Martin nappasi minut kyytiin ohi ajaessaan. Erinomainen shoppailukierros ja kaupunkikävely. Ostokset seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.