Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lauantaina Decorex-messuilla

Eilen oli oikein mukava päivä. Lähdin puolenpäivän aikaan bussilla kohti messukeskusta, missä järjestettiin sisutusmessut. Decorex-messut on suunnattu suurelle yleisölle ja ne järjestetään joka vuosi Kapkaupungissa, Johannesburgissa ja Durbanissa. Verrattuna Design Indabaan paikalla oli huomattavasti vähemmän väkeä ja käytännöllisempää sisustustavaraa. Puolet messuista oli omistettu pintamateriaaleille ja kodinkoneille, enkä ollut niistä kiinnostunut. Mutta toinen puoli esitteli sisustustavaraa - ja olin elementissäni. Tässä kooste löydöistäni. En tuhlannut paljoa ja huomaan, että tekstiilit veivät huomioni tällä kertaa. Lopussa linkkejä kiinnostaviin yrityksiin, jotka löysin messuilta.
Victorian Bathroomsin ihastuttava kylpyteline. Hinta vain R2000 eli 200€. En taida ostaa, mutta ihana se olisi.
Coirtexin intialainen juuttimatto oli kaunis ja halpa, vain 200€. Mutta missähän oloissa matot on tehty? En tiedä.
Ostos no. 1: Fresh framen puukehys. Se on painava, jykevä ja pintakuvio on hieno. Paikallista käsityötä.
Ostos no. 2: paikallisen Truth pienpaahtimon herkullista kahvia.
Ostos no. 3: Paikallista käsityötä tämäkin. Käsinpainettu keittiöliina muodikkaasti paisley-kuvioituna, Maradadhi Textiles.
Decorexin omaan Designer Collectioniin kuuluva keittiöliina. Design Team on valmistaja ja heidän tuotteensa jäivät kiinnostavina mieleen.
Näin hauskasti suomalaiset ja eteläafrikkalaiset keittiöliinani sointuvat yhteen. Kankaita: http://www.designteamfabrics.co.za/ http://www.qikcommerce.com/maradadhi/ Valokuvatauluja, upeita maisemia: http://lacunacollection.com/ Kylpyhuoneluksusta: http://www.victorianbathrooms.co.za/ Mattoja: http://www.coirtex.co.za/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.