Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vuosi ja 5000 vierasta myöhemmin


(Kuvassa Waterfrontin vanha kellotorni, joka saa kuvastaa ajan kulua.)
Koti Kapkaupungissa -blogi on nyt vuoden vanha. Kiitos kaikille lukijoille! 5000 kävijän raja on ylitetty ja olemme kotoutuneet hyvin. Me maahanmuuttajat emme kotiudu vaan kotoudumme, kuten tiedätte. Muutimme tänne toki vasta heinäkuussa 2011, mutta blogin aloitin jo hyvissä ajoin - ja yllättäen vappuaattona! Onneksi tavaraa ei ole kertynyt ihan kamalasti, vaikka 100 tavaran rajahan ylittyi jo matkalaukut avattuamme. Sen sijaan paljon kaikkea kaunista on nähty ja mukavaa koettu ja uusiin ihmisiin tutustuttu. Ystäviä ei ole koskaan liikaa, mutta onneksi olemme löytäneet muutaman uuden ystävän. Ja Martinin suvun kanssa olemme olleet ilahduttavan paljon tekemisissä.
Kohotan lasillisen kuohujuomaa ja listaan alle kaikkien aikojen suosituimmat jutut tässä blogissa:
Sammalenvihreä mohairhuivi 4.2.12
Luopumisen ihanuus 22.6.11
Kirstenbosh – Muizenberg Beach – Hout Bay 5.1.12
Silkkinen puikkopussi 10.10.11
Tänään hienostelin 18.1.12

Tulkitsen, että teitä kiinnostavat käsityöt, maailmalle muuttaminen ja ulkomailla asuminen, matkailu ja shoppailu pienellä budjetilla. Sehän sopii!

2 kommenttia:

  1. Yksivuotisonne blogillesi Päivi! Ja kilautan lattekuppiani kuluneelle ensimmäiselle vuodelle. On ollut mukava seurata tapahtumia ja kirjoituksiasi tämän blogin välityksellä vaikka olemmenkin vain "blogituttuja". Toivon, että kaiken puuhan keskellä jaksat ilahduttaa meitä tarinannälkäisiä lukioita :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mukavaa, että lukijoita piisaa!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.