Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

tiistai 15. toukokuuta 2012

Viinitilat Lourensford ja Waterkloof

Viime viikonloppuna kävimme kahdella viinitilalla Martinin serkun Gabrielin ja hänen vaimonsa kanssa. Toinen oli Lourensford ja se sijaitsee Somerset Westissa. Toinen sen sijaan Somerset Westin ja Stellenboschin rajalla oleva Waterkloof. Molemmat olivat oikein kiinnostavia kokemuksia. Ensin Lourensford:
Tila on perustettu vuonna 1700, vaikka rakennukset ovat uusia. Maistoimme seitsemää eri viiniä ja lisäksi joitakin heidän erikoistarjouksiaan. Ostimme muutaman pullon viinejä, jotka eivät kestä muutamaa kuukautta pidempään enää ja voivat olla jo huonoja, jos meillä on huono tuuri. Hinta oli kuitenkin vain R20 / pullo ja maistamamme erä oli hyvää. Söimme lounasta viinitilan ravintolassa ja minun risottoni oli erinomaista. Lourensfordissa paahdetaan myös kahvia ja ostin paketin heidän Cardinal Sins -paahtoaan, joka on mukavan pehmeää. http://www.lourensford.co.za/ Sitten Waterkloof:
Waterkloofin päärakennus on palkittu arkkitehtuuristaan, eikä ihme. MAisemat ravintolasta olivat huikeat ja rakennus oli suunniteltu niin, että ne näkyivät jokaiselle ravintolassa istuvalle. Rakennus sai The Great Wine Capitals Best of Wine Tourism Award for Architecture and Landscape in 2012. Arkkitehdin nimi on Mitch Hayhow. Haluaisin mennä joskus ravintolaan syömään hyvässä seurassa. Viinitkin olivat oikein hyviä. www.waterkloofwines.co.za

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.