Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

tiistai 28. elokuuta 2012

Local is lekker

Suomessa on avainlippumerkki kertomassa, että tuote on tehty ainakin pääosin Suomessa. Täällä Etelä-Afrikassa kampanjoidaan samaan tapaan Local is lekker -sloganilla, mikä tarkoittaa Paikallinen on mukavaa. Läcker on ruotsiksi herkullinen ja afrikaansiksi kaikki mukava, viihtyisä ja hyvä on lekker. Ostamalla paikallisia tuotteita työllistät paikallisia ihmisiä - niin Suomessa kuin Etelä-Afrikassakin. Lue lisää Proudly South-African -verkkosivulta: http://www.proudlysa.co.za/Index.aspx

Olen täällä blogissa hokenut paikallisten tuotteiden työllistävästä vaikutuksesta. Niinpä olin tänään tosi tyytyväinen, kun tulin Waterfrontin kauppakeskuksesta kotiin mukanani kuvassa näkyvät tuotteet. Asiaa sen enempää ajattelematta olin ostanut eteläafrikkalaista kirjallisuutta (André Brink: Philida), Eastern Capen maakunnassa tehtyä ja värjättyä Spin knits mohairlankaa ja Kapkaupungissa paahdettua Truthin kahvia. Way to go!




2 kommenttia:

  1. Emme muuten ole sukua André Brinkille, ikävä kyllä.

    VastaaPoista
  2. Tajusin just, että en kirjoittanut mitään tuosta pikkuhärvelistä, joka on kirjan päällä. Se on lukulamppu, joka kiinnitetään kirjaan tai lukulaitteeseen. Nyt voin lukea myös vlei-talossa illalla, vaikka siellä ei ole sähköjä. Se on Made in UK.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.