Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

maanantai 13. helmikuuta 2012

Hyvää maailman radiopäivää!


Tänään on Unescon World Radio Day, joka tuo esiin radion merkitystä kaikkialla maailmassa, ja edistää radionkuuntelun mahdollisuuksia. Maailmassa on yhä jopa miljardi ihmistä, jotka eivät voi syystä tai toisesta kuunnella radiota. Radio on halpa media, jota voi seurata myös maaseudulla. Se on tärkeä tiedonvälityskeino niin hätätilanteissa kuin muutenkin. Ja tietysti radio on erittäin viihdyttävä media.
http://www.worldradioday.org/

Etelä-Afrikassa radionkuuntelu on suosittua ja ohjemissa käydään läpi myös tärkeitä yhteiskunnallisia kysymyksiä HIV-valistuksesta liikenneonnettomuuksien ennaltaehkäisyyn. Täällä Kapissa tärkein puhekanava on Cape Talk. Se ja monta muuta eteläafrikkalaisia radiokanavaa, joita voi kuunnella netin kautta, löytyy täältä:
http://www.surfmusic.de/country/south+africa.html

Kapkaupungin paikallisasema KFM on yksi lempikanavistani. Sivun oikeassa yläkulmassa on pieni suorakulmio, jossa lukee Listen Now. Klikkaa sitä ja pääset kuuntelemaan kanavaa on-line.
http://www.kfm.co.za/index.asp

1 kommentti:

  1. Unescon sivuilla radion historiaa: http://www.unesco.org/new/en/communication-and-information/events/prizes-and-celebrations/celebrations/world-radio-day/some-important-dates/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.