Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

maanantai 27. helmikuuta 2012

Viikonloppu Simon's Townissa

Vietimme viikonlopun Simon's Townissa, joka tunnetaan pingviineistä sekä laivaston satamasta. Se on herttainen pikkukaupunki, jonka uimarannalla oli rauhallista ja leppoista. Bolder's Beachilla on pingviinien pääpaikka, mutta sen viereisillä rannoilla näkee myös pingviinejä, ja niiden kanssa voi vaikka uida. Meressä elää hurjempiakin petoja, sillä Simon's Towniin moni tulee haisukellusmatkoille. Läheisen hyljesaaren vuoksi siellä on paljon haita.

Yövyimme tuttujemme omistamassa Mariner Guesthousesta, jota voin suositella lämpimästi. Erityisesti sellaiset matkalaiset, jotka autoilevat mielellään Kapkaupungin ympäristössä, voisivat ottaa majapaikakseen Simon's Townin. Sen vieressä on muitakin pittoreskeja kaupunkeja, kuten St. James ja Fish Hoek, ja lähellä on myös Hyväntoivonniemen luonnonpuisto. Kaupungissa on yöllä hiljaista, toisin kuin Kapkaupungissa.







Tämä alla oleva oli maisema huoneemme ikuunasta. Upea, eikö olekin? Laivaston satama ja vuoret ja huikaisevan sininen meri.



Huone oli tosi iso ja tyylikkäästi sisustettu. Mariner Guesthouse on neljän tähden guesthouse, ja heillä on kahdeksan huonetta, ja aamupalatarjoilu. Siistimpiä kuvia huoneista ja muuta infoa:
http://www.marinerguesthouse.co.za

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.