Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

tiistai 7. helmikuuta 2012

Stevensonin galleriassa kaksi hienoa näyttelyä

Kapkaupungin Woodstockissa, osoitteessa Buchanan Building, 160 Sir Lowry Road, on arvostettu Stevenson Gallery. Se edustaa muun muassa valokuvaaja Pieter Hugoa, josta olen aiemminkin kirjoittanut. Huomasin juuri, että heillä on kaksi hienoa näyttelyä parhaillaan menossa: Nandipha Mntambon näyttely The Unspoken ja Viviane Sassenin valokuvia sarjasta Parasomia.

Eteläafrikkalaisen Mntambon töitä oli esillä Ars 11 -näyttelyssä Helsingissä. Hän työstää eläinten nahkoja erilaisiksi installaatioiksi. Viviane Sassen on hollantilainen, mutta vietti lapsuutensa Itä-Afrikassa. Haluaisin heti seinällemme Sassenin valokuvan nimeltä La Lutte #2! Upeat värit ja pysähtynyt liike! Taitaa olla budjettini ulottumattomissa, mutta ehkä hänen taidekirjansa hinta 50e löytyisi pussistani. Täytyypä mennä näyttelyyn ennen 25.2.12.

http://www.stevenson.info/exhibitions/mntambo/index2012.html
http://www.stevenson.info/exhibitions/sassen/index2012.html

1 kommentti:

  1. Kävin katsomassa näyttelyt tänään, viimeisenä päivänä. Hieno galleria, ensinnäkin! Isot, avarat tilat, myynnissä paljon taidekirjoja, ja ystävällistä henkilökuntaa. Sassenin valokuvat olivat ihanan energisiä ja Mntambon lehmännahkaan koverretut naistorsot olivat vaikuttavia. Olen nyt Stevensonin kutsulistalla, joten toivottavasti näen lisää hienoja näyttelyjä siellä. Gallerian ympärillä oli mukavan näköisiä kauppoja ja kahviloitakin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.