Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

La Mouette, La Vie, La Bohème, La Perla

Sea Pointissa on jostain syystä monta hyvää ravintolaa, joiden nimi alkaa La.. eli nimet ovat ranskalaisia tai italialaisia tai espanjalaisia. Pidän niistä kaikista.

La Vie (=Elämä)
Aloitetaan La Viestä, koska se oli ensimmäisiä ravintoloita, missä kävimme Martinin kanssa, kun muutimme tänne. La Vien sijainti on mainio: se on Beach Roadilla. Voimme kävellä sinne varttitunnissa, katsella auringonlaskua terassilta, ja kävellä takaisin. Se on oikeastaan hyvin rento paikka, jossa istutaan oluella tai käydään pitsalla. Iltaisin se on enemmänkin baari kuin ruokaravintola. Rantakadulla ei ole montaa ravintolaa, joten La Vie on suosittu.
http://www.lavie.co.za/wmenu.php

La Perla (=on kai italiaa ja tarkoittaa helmeä)
La Perla on ollut samassa paikassa Beach Roadilla, maauimalaa vastapäätä, jo 1960-luvulta alkaen. Se on hienostelu- ja näyttäytymispaikka, mutta ei mikään kauhean kallis kumminkaan. Emme ole syöneet siellä muuta kuin jotakin pikku naposteltavia, mutta sieltä saa hienoja drinkkejä. La Perlan terassilla saa istua pehmeissä sohvissa ja maisema merelle on upea!
http://www.laperla.co.za/

La Boheme (La Bohème=boheemielämää tai bohemia, Puccinin ooppera)
La Bohème on osoitteessa 341 Main Road oleva bistro, jonne tullaan kauempaakin illastamaan. Ruoka on erittäin hyvää, mutta paikan tyyli on konstailematon ja rento. Heillä on laaja ja laadukas viinilista. Menemme sinne ensi keskiviikkona parin ystävän kanssa illastamaan. Mielessä on tapaksia, mutta La Bohèmen risotto on myös maukas. Vaikea valinta!
http://www.labohemebistro.co.za/index.htm

La Mouette (=lokki)
Kävimme täällä syntymäpäivänäni illallisella, ja ihastuin kovasti paikan lämpimään tunnelmaan. Oli aika viileä ilta ja olimme sisällä, mutta La Mouetten suojaisella pihalla olisi myös kaunista. Runsas, mutta tyylikäs sisustustyyli ja erinomaista ruokaa. La Mouette on aika hieno paikka, mutta hinnat eivät päätä huimaa. Se sijaitsee osoitteessa 78, Regent Road.
http://lamouette-restaurant.co.za/

Bon appétit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.