Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kouluruokaa köyhille lapsille

Ehkä muistatkin, että osallistuin pari kuukautta sitten hyväntekeväisyyskävelyyn, jonka tarkoitus oli kerätä varoja kouluruokailun järjestämiseen köyhille lapsille, ja toisaalta saada huomiota kouluruokailun merkitykselle. Nyt olen päättänyt maksaa 370 randia eli 37 euroa järjestölle nimeltä The Peninsula School Feeding Association eli PSFA, joka järjestää kouluruokailuja. 37 eurolla yksi lapsi syö jokaisena koulupävänä lämpimän aterian vuoden ajan.

Cape Timesissa oli haastattelu, jossa teini-ikäiset oppilaat kertoivat, kuinka vaikea on käydä koulua, kun on nälkä. Jopa kolme neljästä koululaisesta on nälissään. Eräs tyttö kertoi, että hänen molemmat vanhempansa ovat työttömiä, eikä hän saa kotona lainkaan ruokaa. Kouluruokailu on ehdottoman tärkeää sekä hänen fyysisen että henkisen kasvunsa kannalta. Vanhemmat haluavat lapsilleen hyvän koulutuksen ja lähettävät lapset kouluun townshipin ulkopuolelle, mutta silloin heidän vähät rahansa menevät lasten koulumatkoihin.

Hienoa, että on tällainen organisaatio kuin PSFA, jota tukemalla voi auttaa edes yhden lapsen koulunkäyntiä ja elämää eteenpäin.

For more than 50 years, PSFA has been providing meals to hungry children in primary, secondary and special-needs schools in the Western Cape Province.
our aims

the reduction of short-term hunger
the provision of school feeding to enhance children's ability to learn
increasing learner attendance at school
the promotion of parental participation at school
the promotion of vegetable gardens

http://www.psfa.org.za/
“You can’t teach a hungry child.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.