Klikkaa blogipostauksen kuvaa, niin saat kuvat isompina esiin!

maanantai 7. marraskuuta 2011

Observatory ja myöhästyneet Halloween-bileet


Observatoryn kaupunginosa on nykyään tosi trendikäs ja nuorison suosiossa. Niinpä mekin suuntasimme sinne sunnuntaiajelullamme, trendikkäitä kun olemme. Main Rd ja Lower Main Rd olivat sunnuntainakin suosittuja. Obz Café'ssa oli harrikkaväen kokoontumisajot ja näimme hienoja harrikoita, jotka kiiltelivät auringossa hyvin hoidettuina. Joku juhlija käveli ohitsemme sen näköisenä, että oli aloittanut juhlat jo edellisenä päivänä, mutta muuten oli aika rauhallista. Obz Cafén omistajat kuulemma harrastavat mootoripyöriä, kysyin naapurikahvilasta.



Observatory muistuttaa toista bilepaikkaa eli Long Streetiä siinäkin mielessä, että Lower Main Roadin varrella on paljon hienoja, vanhoja taloja 1800-luvulta ja 1900-luvun alusta.


Istahdimme Mimi-kahvilaan, joka oli oikein herttainen. Siellä oli tarjolla myös meidän molempien herkkua, Malva puddingia. Se oli todella hyvää vaniljajäätelön ja kahvin kanssa. Rentouttava iltapäivä.



Kahvien jälkeen menimme moikkaamaan Martin veljeä Philipiä Vredehoekiin. Philipin vaimo osallistui lasten Halloween-juhlien järjestämiseen leikkipuistossa, joten mekin päädyimme puistoon kaiken maailman pelottavien kummitusten kanssa. En ole koskaan viettänyt Pyhäinpäivää näin aurinkoisissa merkeissä. Kaukana olivat syysmyrskyt, ja niiden tilalla oli pomppulinna ja boerewors roll (hot dogin tapainen herkku).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.